Tommies Bar
Elke vrijdag en zaterdagavond party-time met onze DJ’s tot 04.00 uur! Dinsdag en donderdag darten op een van onze dartbanen, ook in competitieverband. Op zondag sluiten we het weekend goed af met ”Tommies op Zondag” en ”De 3e Helft”!

 


SV Grashoek
SV Grashoek is een voetbalclub uit het Limburgse plaatsje Grashoek, opgericht in 1934.

 

 

Streekmuseum Peel & Maas
Het museum is gevestigd in het voormalig Mariaklooster. In de volksmond heette het gebied waarin het klooster ligt “Kerkeböske”. Na een drastische renovatie ademt het gebouw nog steeds de sfeer van weleer.

 


SatinVastgoed
Consultancy op een andere manier en met een andere benadering. Hoe korter … Hoe beter ! How ? that’s no question that’s our knowledge

 

 

Hockeyclub Peel & Maas
Kleinste en sfeervolste hockeyclub van Limburg en schoonste van Nederland 2014.
Op donderdagen zijn de trainingen voor de jongste jeugd.
Kom gerust eens kijken, meedoen en de gezellige sfeer proeven.

 

Zaelke
Maak alles wat je doet bijzonder. En maak van alles wat bijzonder is een blijvende herinnering. Dat is waar wij bij Zaelke met zijn allen voor staan en voor gaan.

 

 

Stichting SportArena Peel en Maas
De stichting achter de speelhallen van o.a. BEVO H.C.

 

 

 

Schutterij Sint Urbanus
Hier kan een ieder zien dat de schutterij niet allen een schietclub is maar een echte vereniging met taken in en om het lokaal maar ook in de gemeenschap.

 

 

Home of Heroes
Home of Heroes is dé locatie waar jij je voor een dag tot een echte held kunt wanen. Een held in welke activiteit dan ook: met een breed aanbod is Home of Heroes de ultieme locatie om de sportieve of avontuurlijke uitdaging aan te gaan!

 

Grand Cafe Gallery
Een sfeervol Café – Restaurant in hartje Panningen waar het goed vertoeven is. Onze uitgebreide kaart en gastvrije bediening zorgen er graag voor dat het u aan niets zal ontbreken.

 

 

Droomparken Maasduinen
Droompark Maasduinen ligt in nationaal park De Maasduinen, een prachtig natuurgebied in Noord-Limburg. Een geweldige locatie voor wandelaars en fietsers. Droompark maasduinen ligt tussen Roermond en Venlo.

 


Demi’s Kapsalon

Een nieuwe en jonge kapsalon in het bruisende Panningen!

 

 

De Gruntehoof
Groente en Fruit de Gruntehoof in Panningen. We hebben een ruim assortiment groenten en fruit van goede kwaliteit. Met ruim 25 jaar ervaring bereiden we dagelijks verse salades, maaltijdsalades, maaltijden en voorgesneden groenten.

 


De Belaeving
De Belaeving drinken & eten ligt op een geweldige locatie in het bos, met vanaf ons terras een prachtig uitzicht over de wijnranken.

 

 

Da Kepello
Da Kepello is een mooie zaak. Prijs kwaliteit is top. Voor groepen boven 10 personen hebben wij speciale menu’s. Wij werken met een jong en gedreven team en voor speciale wensen en diëten staan onze koks voor u klaar.

 

Cafe Tinus
Een gezellige Irish Pub / Bruin Cafe in hartje Panningen met altijd 11 verschillende (speciaal)bieren op tap, waaronder Duvel, La Chouffe en Guinness.

 

 

De Heldense Bossen
De eerste bewoner van het grote bosgebied, ’t Bosmannetje’, heeft Camping De Heldense Bossen in hartje Limburg als zijn domein uitgekozen. Ruim 1000 ha. bos met veel zandduinen heeft ’t Bosmannetje en onze gasten tot hun beschikking.

 

Fysiotherapie Panken
Het leveren van fysiotherapeutische zorg (inclusief alle verbijzonderingen en (sub)specialisaties) in een vriendelijke, warme, open en betrouwbare sfeer