Fischer AMPSMet 20 jaar ervaring in de audio-industrie is Fischer Amps de nicheprovider van oplossingen voor geluidstechnici en muzikanten.
Fischer Amps heeft altijd geprobeerd het werk van artiesten en hun technici te vereenvoudigen, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op hun eigen uitvoering en genot van hun muziek in live uitvoeringen.
In samenwerking met bekende Tonleuten en artiesten ontwikkelt Fischer Amps voortdurend nieuwe producten, die gelijk zijn aan de harde eisen op het podium en zich uiterst betrouwbaar in de werkgelegenheid tonen.
Eenvoudige bediening, beste afwerking en robuustheid kenmerken de Fischer Amps-producten.
Dit wordt niet in de laatste plaats bereikt door het feit dat alle professionele Fischer Amps-producten zijn ontworpen en geproduceerd in Duitsland - inclusief de oortelefoons uit de FA-serie.
Aanbieding: opladen van de batterij, in-ear monitoring hardware en in-ear hoofdtelefoons.

Fischer Amps is een klassieke nicheprovider in de professionele audio- en evenementenindustrie.
Het bedrijf uit Baden werd in 1996 opgericht door Jochen Fischer en produceert en ontwikkelt de Fischer Amps-apparaten uitsluitend hier in Duitsland.
Het Fischer Amps Start Up-product was een professionele batterijlader voor rackmontage en bijbehorende NiMH-batterijen.
Deze producten van Fischer Amps hebben zich door de jaren heen bewezen op het gebied van touring, industriƫle en vaste installaties.
De normen van vandaag in de evenementensector zijn hoog en het aantal vereiste transmissietechnologie neemt gestaag toe.
Synchroon neemt de vraag naar batterijen toe. Een batterij is puur ecologisch en economisch zeer achterlijk. Alkalinebatterijen verspillen belangrijke hulpbronnen van onze aarde en verbruiken vele malen de energie die ze tijdens het gebruik kunnen leveren.
Met moderne batterijlaadtechnologie en de juiste hoogwaardige batterijen voor uitstekende en betrouwbare resultaten in elke sector van de evenementenindustrie en -industrie.
Vooral de capaciteiten van de moderne batterijen van de AA Mignon- en AAA-microtypen hebben de capaciteit van de hoogwaardige alkalinebatterijen al jaren overtroffen.
De hogere kosten van het gebruik van batterijen zijn snel afgeschreven bij regelmatig gebruik en een betekenisvolle bijdrage aan ons milieu zou vandaag ook een belangrijke overweging moeten zijn.
De nieuwste generatie Fischer Amps 19 '' -laders kan nu ook oplaadbare AAA-microbatterijen opladen, die ook in het theater worden gebruikt voor kleinere radio bodypacks.

Een andere productafdeling van Fischer Amps is In Ear Monitoring en de randapparatuur.
Deze omvatten het Amerikaanse merk Ultimate Ears, waarschijnlijk de populairste producent van op maat gemaakte in-ear-systemen wereldwijd, die al meer dan tien jaar met succes in Duitsland worden verkocht door Fischer Amps.
De vereiste hard-bedrade hoofdtelefoonversterkers voor het bedienen van de handsetsystemen worden door Fischer Amps aangeboden in tal van praktische varianten.
Ook gloednieuw is zijn eigen In Ear-handsetreeks met universele pasvorm voor het professionele gebruik dat momenteel op de markt wordt geĆÆntroduceerd.
Fischer AMPS