Sinds 1963 ontwerpt en produceert FBT zeer professionele audioproducten, met als doel de geluidskwaliteit te verbeteren, schoon, harmonisch en melodieus te maken, waardoor muziek de harten en zielen van luisteraars kan raken.

FBT is nu een toonaangevende industrie op nationaal en internationaal niveau.
Een lange, gevarieerde ervaring variërend van professionele audioapparatuur, via geïnstalleerde audiosystemen voor audioaannemers, Cicognani, Qube, Kempton, tot de divisie Musical Instrument Distribution, gericht op de marketing van topmerken zoals Pearl, Sabian, JTS, Crafter, Hardcase en Phonic (2011) op de Italiaanse markt.

Een volledig in Italië vervaardigde productieketen, waarvan elke fase wordt uitgevoerd in de FBT-fabriek, een enkele structuur die alles omvat, van het onderzoeks- en ontwerplaboratorium, via de elektronische sector, de afdeling kunststofvormen, timmerwerkplaats, mechanische werkplaats, verf winkel en testafdeling tot assistentie en service na verkoop.

Grote zorg met elk detail en een roeping voor topontwerp, het resultaat van een volledig Italiaanse traditie, waarbij stijl een tijdloze kunst is, vol waarden en betekenis.

Innovatie in traditie. Dit is het geheim van FBT. De enorme knowhow die door de jaren heen is opgebouwd, de zeer gespecialiseerde engineering en de impuls om nieuwe belangrijke grenzen in audio te ontdekken, stellen FBT in staat professionele audiosystemen van topkwaliteit te realiseren.
Een team van experts die in staat zijn om de meest geschikte innovatieve materialen te selecteren en constant avant-garde akoestische en elektronische technologie van topniveau te bieden.
Voortdurende vernieuwing, constante evolutie die nooit traditie en het oorspronkelijke startpunt vergeet: een passie voor muziek.