FaneFANE werd opgericht in 1958 bij de geboorte van rock and roll.
In de vroege jaren 1960 met de komst van elektronisch versterkte muziekinstrumenten nam de beslissing om zich te specialiseren in de vervaardiging van krachtige luidsprekers.
We werden snel gevestigd als de grootste Britse fabrikant die op dit moment meer dan 75% levert van alle luidsprekers die door het VK worden gebruikt.

Professionele audiocomponenten van FANE vertegenwoordigen de ultieme geavanceerde ontwerptechnologie, overtreffende trap prestaties en uitstekende duurzaamheid.
Elk product is ontworpen volgens de meest recente materiaalontwikkelingen en gebouwd volgens een norm die ervoor zorgt dat de oorspronkelijke uitstekende prestaties voor onbepaalde tijd behouden blijven.
Gespecialiseerd in professionele producten voor professionele mensen.
Jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van power speakers voor veel van de meest bekende namen op het gebied van hoogwaardige muziekinstrumentversterking, studio-installaties en geluidsversterkingssystemen hebben geresulteerd in een reeks professionele audioproducten van ongeƫvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid gekoppeld aan uitstekende specificaties en prestaties voor elke audio-applicatie.

Ons uitgebreide assortiment componenten voldoet aan de principes van het creƫren van luidsprekers van weergaloze kwaliteit en prestaties.
Fane