Al 90 jaar heeft Electro-Voice toonaangevende oplossingen voor geluidsversterking ontworpen en gebouwd – producten die de uitvoerder in staat stellen, de verwachtingen van de audioprofessional overtreffen en de publiekservaring verhogen.

We hebben een passie voor geluidskwaliteit zonder compromissen die we delen met onze gebruikers.
Dit is gebaseerd op generaties hands-on professionele kennis – allemaal gericht op het produceren van een portfolio van de beste luidsprekers en microfoons die prestaties, betrouwbaarheid en waarde combineren.
Het allerbelangrijkste is dat onze klanten erop vertrouwen dat we ons diepgaande begrip van wat goed klinkt, waarmaken.
Dat is de uitdaging die ons vooruit helpt als leiders in de branche die we hebben helpen creëren.

Electro-Voice onderscheidt zich als een van de weinige bedrijven die alle componenten in eigen huis ontwerpen – behuizingen, waveguides, stuurprogramma’s – zorgen voor een uitstekende kwaliteit voor elke audio-applicatie, van een stand-alone luidspreker naar een netwerkgeluidssysteem.
Onze producten spreken letterlijk voor zich: we streven naar volledige transparantie en lineariteit in onze transducers, dus de behoefte aan externe verwerking is geminimaliseerd.
Uiteindelijk is het onze staat van dienst op het gebied van patenten. Het bewijst het punt: wij bedenken, anderen imiteren.

We zijn toegewijd aan de kunst en wetenschap van audio, altijd gericht op innovatieve manieren om een zintuiglijke ervaring te creëren die ongeëvenaard is.
We weten dat onze gebruikers het kunnen horen, voelen en waarderen verschil. Daarom leven we voor geluid.